• Home
  • Gelijkvloerse woning in Amersfoort

Gelijkvloerse woning in Amersfoort

Denkt u al enige tijd na over gelijkvloers wonen? Ga de uitdaging aan en bouw, net als in Amersfoort, uw eigen gelijkvloerse woning met Jaro Houtbouw. Bij gelijkvloers wonen heeft u minder onderhoud en lagere stookkosten. Door een eigen indeling te creëren, maakt u de gelijkvloerse woning overzichtelijk. Behalve de indeling kunt u ook de perfecte uitstraling realiseren! Denk hierbij alleen al aan de diverse mogelijkheden qua gevelbekleding.

 

Minder onderhoud en lagere stookkosten bij gelijkvloerse woning    Gelijkvloers wonen? Bouw een gelijkvloerse woning met Jaro Houtbouw

 

Gelijkvloerse woning bouwen met ook op de toekomst

Met het oog op de toekomst kunt u een gelijkvloerse woning bouwen. Als traplopen minder makkelijk gaat, is gelijkvloers wonen natuurlijk een prachtige uitkomst. Hierbij heeft u de badkamer, keuken, toilet, slaapkamer en living gelijkvloers! Dat is een heerlijk idee, toch? Een eengezinswoning, appartement of bungalow gelijkvloers uitvoeren? Realiseer het met Jaro Houtbouw. Wij leveren exclusief maatwerk, volledig conform uw wensen!

 

De voordelen van een gelijkvloerse woning van Jaro Houtbouw

Jaro Houtbouw levert alles in prefab onderdelen aan op de bouwplaats. Onze monteurs zijn maar enkele dagen op de bouwplaats, toekomstig woongenot wordt hierdoor sneller gerealiseerd dan gedacht! Ook op hoge leeftijd zelfstandig blijven wonen? Denk aan de toekomst en realiseer een gelijkvloerse woning van hout. Onze adviseur komt graag bij u langs. Een gelijkvloerse woning heeft namelijk diverse voordelen, die we u niet willen onthouden!

 

Gelijkvloerse woning met plat dak in Amersfoort

 

Ook een gelijkvloerse woning van houte bouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN GELIJKVLOERSE WONING IN AMERSFOORT