• Home
  • Mantelzorgwoning bouwen

Een mantelzorgwoning bouwen

Overweegt u om als oudere in een mantelzorgwoning te gaan wonen? Dan is een mantelzorgwoning bouwen in de tuin een goede optie en mooie oplossing. Ouder worden doet u op deze manier in uw eigen leefomgeving, wat wel zo vertrouwd is. Hetzelfde geldt voor het verlenen van mantelzorg, want met een mantelzorgwoning in de tuin doet u dat praktisch en functioneel aan huis. Het is ook mogelijk dat men wisselt van woonruimte, op deze manier woont de mantelzorger in een nieuwe mantelzorgwoning en wordt er zorg verleent in het ouderlijk huis.

 

Nuttige informatie over mantelzorgwoningen

Op deze pagina ziet u meerdere foto’s en nuttige informatie over mantelzorgwoningen. Iedere mantelzorgwoning bouwen wij op maat, dit kan bijvoorbeeld vrijstaand bij u in de tuin. Als u nog dichterbij het ouderlijk huis zorg wilt verlenen, dan bouwen we een houten mantelzorgwoning aan het huis! Bekijk de foto’s en nuttige informatie op onderstaande pagina’s en kom alles te weten over onze mantelzorgwoningen.

 

Mantelzorgwoning in de tuin
  Wonen in de tuin  
Mantelzorgwoning op maat bouwen
  Stijlvol maatwerk  
Prefab mantelzorgwoning bouwen
    Prefab bouwen    
Mantelzorgwoning kopen
 Zorgwoning kopen 
Prefab zorgwoning bouwen
      Zorgwoning      

 

 

Waarom een mantelzorgwoning bouwen?

Als u kiest voor zorg aan huis, dan maakt u deze keuze wellicht om zorg te kunnen ontvangen van vrienden en/of familie. Met een houten mantelzorgwoning aan huis of in de tuin creëert u, naast de zorg van bekenden, een vertrouwde omgeving waar u zorg ontvangt en geniet van voldoende privacy. Een houten mantelzorgwoning bouwen doet u dus om zich thuis te voelen in een vertrouwde omgeving. Daarbij kan een zorgverlener met een mantelzorgwoning aan huis, eenvoudiger zorg combineren met bijvoorbeeld werk of hobby’s. Om bovenstaande redenen kunt u een mantelzorgwoning bouwen.

 

Jaro Houtbouw levert stijlvol maatwerk!

Naast alle voordelen die een mantelzorgwoning u in de toekomst kan bieden, kunt u uw eigen mantelzorgwoning met Jaro Houtbouw compleet op maat laten maken. Doordat wij namelijk beschikken over een eigen fabriek, kunnen we stijlvol maatwerk leveren. Iedere houten mantelzorgwoning  wordt door Jaro Houtbouw in eigen fabriek op maat gemaakt. Van vrijstaande mantelzorgwoning in de tuin, tot houten aanbouw tegen het ouderlijk huis. Kies ook voor een mantelzorgwoning op maat en bouw een comfortabele zorgwoning in de tuin zoals u het wenst!

 

Mantelzorgwoning kopen

Het kopen van een mantelzorgwoning is een behoorlijke investering. Jaro Houtbouw creëert uw mantelzorgwoning volledig aan de hand van uw wensen. Hierdoor is uw behoorlijke investering ook daadwerkelijk volledig overeenkomt met uw wensen. Verder zorgt een mantelzorgwoning ook voor een waardevermeerdering van uw woning. Kortom is de aanschaf van een mantelzorgwoning een goede investering in de toekomst.

 

Mantelzorgwoning regels bouwen

In veel gevallen kan er vergunningsvrij gebouwd worden in uw achtertuin. Dit is volledig afhankelijk van de grote van uw achtererf. De hoogte wordt in dit geval is maximaal 5 meter en aan de erfgrens maximaal 3 meter. De hoogte van het bouwwerk wordt bepaald aan de hand van de volgende formule:
maximale daknokhoogte (f) = (afstand nok tot de perceelgrens in meters (m) * 0.47) + 3.
Voor meer informatie over de regels klikt u hier.

 

Wij bouwen in korte tijd een mantelzorgwoning

Een vrijstaande mantelzorgwoning op maat kunnen we in korte tijd bouwen. Naast het effectief en prefab bouwen op de kavel, kunnen we uw houten mantelzorgwoning snel produceren. Een mantelzorgwoning van hout kunt u dus in korte tijd laten bouwen bij u in de tuin of tegen het ouderlijk huis. Benieuwd naar de mogelijkheden van Jaro Houtbouw? Neem vrijblijvend contact op en realiseer een mantelzorgwoning op maat.


CONTACT AANVRAGEN

 

 

Houten mantelzorgwoning in de achtertuin te Zwolle
Vrijstaande mantelzorgwoning van hout in Zwolle

 

Vrijstaande mantelzorgwoning bouwen (Mariënheem)
Houten mantelzorgwoning bouwen in de tuin? Dat kan! (Mariënheem)  

 

 

Geïsoleerde aanbouw bij woning in Nieuwersluis
Mantelzorg aan huis mogelijk door aanbouw (Nieuwersluis)
Mantelzorgwoning bouwen (Castricum)
Mantelzorgwoning in de achtertuin te Castricum
Prefab mantelzorgwoning op maat van Jaro Houtbouw
Prefab mantelzorgwoning voor bouwen in korte tijd (Assen)
Mantelzorgwoning op maat in Leersum
Mantelzorgwoning op maat door Jaro Houtbouw (Leersum)