Bouw levensloopbestendig voor bewoning in alle levensfasen

Bent u bekend met het fenomeen: levensloopbestendig wonen? We praten hier over een woning die, in de toekomst of direct, geschikt is voor bewoning in alle levensfasen tot op hoge leeftijd. U kunt levensloopbestendig bouwen met Jaro Houtbouw en los van het functionele aspect, doen wij dat ook nog eens volledig op maat! Uw wensen zijn hierin leidend, denk hierbij aan de juiste afmetingen van de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer, maar ook de uitstraling van de levensloopbestendige woning.

 

Levensloopbestendig bouwen met Jaro Houtbouw

 

Levensloopbestendig bouwen met Jaro Houtbouw

Een levensloopbestendige woning is eenvoudig te realiseren. Daarbij kunt u een levensloopbestendige woning van hout uitvoeren zoals u wenst, omdat wij het voor u op maat bouwen. Nog een groot voordeel is de korte bouwtijd van een houten huis waarin u levensloopbestendig kunt wonen. Deze prachtige combinatie maakt levensloopbestendig bouwen tot een nieuwe trend! Wilt u ook een woning bouwen die is geschikt voor levensloopbestendig wonen? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

 

Bouw een levensloopbestendige woning op maat!    Levensloopbestendige woning bouwen

 

Levensloopbestendige woning bouwen? Jaro Houtbouw ontzorgt!

Creëer samen met onze adviseur een levensloopbestendige woning. Lever uw eigen ontwerp aan, of ga om tafel met onze architect en realiseer sneller dan gedacht een levensloopgeschikte woning van hout. Jaro Houtbouw ontzorgt u in het gehele traject, dat betekent dat Jaro Houtbouw u helpt van A-Z. Met onze ervaring kunnen we advies geven van het fundament tot de juiste dakbedekking. Onze ervaren tekenaars helpen u bij de juiste indeling en uitstraling voor uw levensloopbestendige woning. Na een akkoord op de tekeningen kunnen we starten met de productie, kort daarop volgt de montage van uw houten huis.

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

LEVENSLOOPBESTENDIG BOUWEN SENIORENWONING VAN HOUT GELIJKVLOERSE WONING BOUWEN HOUTSKELETBOUW WONING