Geniet van uw oude dag, bouw een houten seniorenwoning!

Bent u al enige tijd op zoek naar een houten seniorenwoning, maar heeft u nog niet een seniorenwoning van hout gevonden die bij u past? Wij helpen u verder! Jaro Houtbouw maakt iedere houten seniorenwoning op maat! Wij doen dit conform uw wensen en kunnen samen met u een seniorenwoning ontwerpen. Kortom: realiseer uw eigen gelijkvloerse woning met Jaro Houtbouw en geniet van uw oude dag in een houten seniorenwoning op maat.

 

Bouw een houten seniorenwoning met Jaro Houtbouw

 

Seniorenwoning op maat aanvragen    E-MAIL ONS!

 

Vrijstaande seniorenwoning in Mariënheem

In Mariënheem heeft Jaro Houtbouw een vrijstaande seniorenwoning in de tuin gebouwd. Het prachtige ontwerp is samen met de klant tot stand gekomen en de houten seniorenwoning is compleet afgestemd op de wensen van de huidige eigenaar. De foto’s op deze pagina hebben alles met het project te maken. U ziet het transport van de seniorenwoning en de afwerking aan de binnenzijde. Ook vrijstaande seniorenwoning in de tuin bouwen? Neem contact op!

 

Vrijstaande seniorenwoning van hout in Marienheem    Houten seniorenwoning op maat met rode dakpannen

 

Laat ons een houten seniorenwoning op maat bouwen

Een houten seniorenwoning kunnen we op tal van manieren bouwen. Ieder gerealiseerd project binnen onze organisatie is een maatwerk project, iedere seniorenwoning wordt dus op maat gemaakt! Wenst u bijvoorbeeld een gelijkvloerse seniorenwoning, of kiest u liever toch voor een verdieping waar (klein)kinderen kunnen spelen en overnachten? Laat ons weten wat uw ideeën hierover zijn en hoe de seniorenwoning er in uw ogen uit moet zien. Wat ons betreft, leggen we de lat hoog. Als we een houten seniorenwoning bouwen, overtreffen we graag uw verwachtingen!

 

Foto's binnenzijde van houten seniorenwoning    Glad gestucte muur in seniorenwoning van hout

 

Solide en duurzame materialen voor het perfecte eindresultaat    Installaties en een complete keuken in seniorenwoning

 

De voordelen van een seniorenwoning bij Jaro Houtbouw

Bij Jaro Houtbouw wordt een seniorenwoning van hout vervaardigd uit duurzame materialen. Doordat wij beschikken over een eigen timmerfabriek  en nauwkeurig te werk gaan tijdens de inkoop van duurzame materialen, kunnen we een duurzame seniorenwoning van hout bouwen! Onderstaande voordelen kunt u verwachten van Jaro Houtbouw:

 

  • We bouwen met solide en duurzame materialen. Daarbij leveren we alleen maatwerk, waardoor het perfecte eindresultaat tot stand komt!
  • Maak gebruik van diverse houtsoorten en bouw uw seniorenwoning met eiken of lariks balken, voor een stijlvolle & exclusieve uitstraling!
  • Naast diverse duurzame houtsoorten, kunt u ook een combinatie maken van hout met bijvoorbeeld aluminium of stalen kozijnen!
  • De afwerking bij uw houten seniorenwoning krijgt veel aandacht! Kies voor een glad gestucte muur en bijvoorbeeld houten sierlijsten.
  • Wij bouwen volgens bouwbesluit en behalen met onze bouwmethode hoge isolatiewaarden. Geniet van een behaaglijk wooncomfort.
  • Jaro Houtbouw verleent deskundig advies en ontzorgt! Van bouwvergunning en fundering tot installaties en sanitaire voorzieningen.

 

Ontdek nog meer mogelijkheden     E-MAIL ONS!

 

Afwerking bij uw houten seniorenwoning    Sanitaire voorzieningen in seniorenwoning van hout

 

Wij bouwen een prefab seniorenwoning in de tuin

Moet de seniorenwoning in de tuin gebouwd worden? Daarin zijn wij de specialist. Wij leveren een volledig prefab seniorenwoning in de tuin als u dat wenst. Doordat we alles prefab op maat maken in onze eigen fabriek te Apeldoorn, kunnen we een houten seniorenwoning in recordtempo opbouwen in de tuin. Een seniorenwoning aan huis bouwen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Benieuwd naar onze werkwijze en ook een seniorenwoning op maat bouwen? Neem vrijblijvend contact op!

 

Seniorenwoning van hout in de tuin    Seniorenwoning prefab bouwen in de tuin

 

Houten seniorenwoning in de tuin bouwen    Seniorenwoning van hout met carport voor de auto

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

LEVENSLOOPBESTENDIG BOUWEN SENIORENWONING VAN HOUT GELIJKVLOERSE WONING BOUWEN HOUTSKELETBOUW WONING