Bouw een mantelzorgwoning met Jaro Houtbouw in Zuid-Holland

Mantelzorger in Zuid-Holland of hulpbehoevend en op zoek naar een passende oplossing? Wij bouwen mantelzorgwoningen in heel Nederland, dus ook bij u in de tuin te Zuid-Holland. Realiseer een veilig en vertrouwd onderkomen en bouw een mantelzorgwoning met Jaro Houtbouw. Wij leveren alleen maatwerk, onderstaand zorgchalet is slechts een voorbeeld. U bepaald de uitstraling en indeling van een mantelzorgwoning.

 

Bouw een mantelzorgwoning met Jaro Houtbouw in Zuid-Holland    U bepaald de uitstraling en indeling van een mantelzorgwoning.

 

Een eigen mantelzorgwoning in de tuin

Hout is zeer bewerkelijk, hierdoor kunnen we op korte termijn een houten mantelzorgwoning op maat produceren en bouwen in Zuid-Holland. Creëer een zorgchalet zoals u het voor ogen heeft. We komen graag bij u in Zuid-Holland langs om ieder detail door te spreken. Alleen aan de hand van uw wensen is het mogelijk om het perfecte eindresultaat te behalen voor een eigen mantelzorgwoning in de tuin.

 

Mantelzorgwoningen uit eigen fabriek

Laat ons weten waar uw wens naar uit gaat en bouw een mantelzorgwoning op maat met Jaro Houtbouw. Wij produceren uw mantelzorgwoning in onze fabriek en monteren het met ervaren monteurs bij u in de tuin of aan uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning in Zuid-Holland? Laat u deskundig adviseren en neem contact op. 

 

CONTACT AANVRAGEN

 

ZORGCHALET GRONINGEN ZORGCHALET OVERIJSSEL ZORGCHALET DRENTHE ZORGCHALET GELDERLAND ZORGCHALET FLEVOLAND ZORGCHALET NOORD-HOLLAND ZORGCHALET ZUID-HOLLAND ZORGCHALET ZEELAND