Een eigen mantelzorgwoning in een vertrouwde omgeving

Langdurig en onbetaald mantelzorg verlenen aan iemand die hulpbehoevend is? Op zoek naar een mantelzorgwoning in Flevoland? Wij kunnen u helpen aan een zorgchalet van hout, voor achter in de tuin. Onze vestiging staat in Apeldoorn, maar bouwen doen we overal in Nederland: ook in Flevoland! Benieuwd naar de mogelijkheden voor een eigen mantelzorgwoning in een vertrouwde omgeving? Bekijk de mogelijkheden en neem contact op met de houtbouwer van Nederland.

 

Houten mantelzorgwoning als zorgchalet voor in de tuin    Bovenaanzicht mantelzorgwoning in Flevoland

 

Mantelzorgwoningen van Jaro Houtbouw: van alle gemakken voorzien!

Is er misschien weinig ruimte in uw achtertuin, of bent u juist op zoek naar een efficiënt en moderne mantelzorgwoning? Kies dan voor mantelzorgwoning type ‘Flevoland’. Deze houten mantelzorgwoning is breed uitgevoerd, waardoor het zorgchalet perfect zou kunnen passen in de breedte van een achtertuin. Ondanks de slanke uitvoering is de mantelzorgwoning van alle gemakken voorzien! Ziet u zorgchalet ‘Flevoland’ liever in een andere uitvoering? Dat kan! Jaro Houtbouw maakt alle mantelzorgwoningen op maat, waardoor de vorm en afmeting van een mantelzorgwoning door u bepaald kan worden.

 

Een houten mantelzorgwoning bouwen in de tuin? Neem contact op!

Zorgchalet type Flevoland is een gangbaar formaat voor een mantelzorgwoning in de tuin. Dankzij onze maatwerkmogelijkheden, kan een mantelzorgwoning in korte tijd opgebouwd worden. Met de beschikking over een eigen fabriek, kunnen we alles prefab op maat maken en kunt u al op korte termijn genieten van een duurzame mantelzorgwoning. Ook een mantelzorgwoning van hout bouwen in de tuin? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop en laat u verrassen! 

 

CONTACT AANVRAGEN

 

ZORGCHALET GRONINGEN ZORGCHALET OVERIJSSEL ZORGCHALET DRENTHE ZORGCHALET GELDERLAND ZORGCHALET FLEVOLAND ZORGCHALET NOORD-HOLLAND ZORGCHALET ZUID-HOLLAND ZORGCHALET ZEELAND