Wat kost een mantelzorgwoning?

Behalve de grote voordelen van een mantelzorgwoning, is voor veel mensen het wonen in een mantelzorgwoning goedkoper dan in een zorginstelling, maar wat kost een mantelzorgwoning nu eigenlijk? De kosten voor een houten mantelzorgwoning worden bepaald door verschillende aspecten. Het oppervlakte van een mantelzorgwoning bepaald natuurlijk voor een groot deel de prijs, maar ook het fundament, de voorzieningen en afwerking bepalen de kosten van een mantelzorgwoning.

 

Wat kost een mantelzorgwoning nu eigenlijk?

 

Het vinden van een passende prijs voor de mantelzorgwoning

Mantelzorg is onbetaalde zorg voor uw kind, vader, moeder, een vriend of familielid. Het financiële aspect voor een nieuw te bouwen mantelzorgwoning is hierin zeer belangrijk. Wij helpen u bij het vinden van een passende prijs voor de mantelzorgwoning. De prijs van een mantelzorgwoning zal aan de hand van bouweisen, uw budget en de mogelijkheden op het perceel tot stand komen. Uw wensen staan centraal en met onze kennis komen we samen tot een passende prijs, met een mantelzorgwoning in de tuin als prachtig eindresultaat!

 

Prijs passend bij uw budget    E-MAIL ONS!

 

De prijs voor een mantelzorgwoning is per model verschillend

Omdat we alleen maatwerk leveren staan er geen prijzen bij de reeds gebouwde mantelzorgwoningen op onze website. Iedere houten mantelzorgwoning wordt volledig naar de wensen van onze klant op maat gemaakt. Er wordt dus nooit een standaard mantelzorgwoning geleverd. Doordat we alles op maat maken is de prijs voor een mantelzorgwoning per model en uitvoering verschillend. Behalve de uitvoering en het oppervlakte die de prijs bepalen, kan ook het fundament een groot deel van de kosten innemen. Aangezien het funderen in Nederland per regio verschilt, calculeren wij apart de prijs voor uw houten mantelzorgwoning.

 

De kosten voor een mantelzorgwoning in de tuin

 

Ontvang een offerte voor een mantelzorgwoning op maat

Benieuwd naar de prijs voor een mantelzorgwoning? Ga in gesprek met de specialist en ontvang een offerte voor een mantelzorgwoning op maat. Afhankelijk van de grootte van de mantelzorgwoning, welke houtsoort er gebruikt wordt en welk sanitair er in de mantelzorgwoning wordt toegepast, kan onze adviseur in combinatie met de calculatieafdeling voor u een passende offerte opstellen met de kosten voor uw mantelzorgwoning op maat.

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

WAT KOST EEN MANTELZORGWONING? BOUWVERGUNNING MANTELZORGWONING DAMPOPEN BOUWEN ONTWERP