• Home
  • Uitgelichte pagina's
  • Kangoeroewoning

Kangoeroewoning

Een kangoeroewoning is een mooie oplossing voor het leveren van mantelzorg. Het geheel biedt namelijk de mogelijkheid om gescheiden mantelzorg te geven en toch ook bepaalde gedeelte van de woning te scheiden. De mogelijkheid om zowel de keuken en badkamer te delen of ook apart in de kangoeroewoning een keuken en badkamer aan te leggen, is er voor iedereen een oplossing die goed past binnen de wensen.

 

Kangoeroewoning mantelzorg

 

Kangoeroewoning aanbouw

Een Kangoeroewoning is in feite twee woningen die aan elkaar zijn gebouwd. Het aanbouwen van een mantelzorgwoning zorgt voor een prachtig geheel dat vele mogelijkheden biedt. Zodra de mantelzorg vervalt, kan de kangoeroewoning ook omgebouwd worden tot een normale aanbouw, waarbij u veel extra leefruimte krijgt binnen de bestaande woning.

 

Kangoeroewoning met carport

 

Vrijstaande mantelzorgwoning

Een andere optie voor een kangoeroewoning is een vrijstaande mantelzorgwoning in uw tuin. Doordat het bouwwerk vrijstaand is, heeft u beide een volledige eigen woning en is privacy optimaal gewaarborgd voor zowel de mantelzorger als de mantelzorgontvanger. Verder is de oplossing ook zeer geschikt voor het toekomstige gebruik als gastenverblijf, tuinkantoor of als relaxruimte (mancave).

 

Vrijstaande mantelzorgwoning

 

Maatwerk kangoeroewoning

Doordat Jaro Houtbouw alles op maat produceert zijn wij er zeker van dat wij u een kangoeroewoning kunnen aanbieden, welke ook volledig overeenkomt met uw wensen en situatie. Doordat een kangoeroewoning of mantelzorgwoning zo gericht is op uw persoonlijke situatie is het, ons inziens, onmogelijk hier standaard modellen voor te maken. Hierdoor is maatwerk volgens Jaro Houtbouw essentieel.

 

Heeft u meer vragen over een bouwvergunning of het vergunningsvrij bouwen van een houten mantelzorgwoning? Laat het ons weten!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!