Fabriek

Jaro Houtbouw is gespecialiseerd in exclusief maatwerk. In de fabriek werken ervaren timmerlieden die gespecialiseerd zijn in de productie van houtskeletbouw en exclusieve houtbewerkingen. Het leveren van exclusief maatwerk en de korte tijd die we doorgaans doorbrengen op de bouwplaats, maken ons tot een uniek bouwbedrijf met de specialiteit voor prefab houtbouw.

 

Jaro Houtbouw | Apeldoorn    Binnenzijde timmerfabriek te Apeldoorn

 

De fabriek is vindbaar direct naast het kantoor van de tekenaars. Op deze manier is er een korte communicatielijn tussen de tekenaars en de mannen uit de fabriek. Door oerdegelijke Nederlands productie, wordt nauw toe gezien op de kwaliteit en de constructie van uw nieuw te produceren houten mantelzorgwoning.

 

Houtbouw uit fabriek

Onze naam zegt het al: bij ons draait het om hout! De bijdrage van keramiek (dakpannen), hier en daar aluminium (bijv. kozijnen) en soms een compleet gemetselde muur zijn slechts toevoegingen aan onze prachtige houten mantelzorgwoningen en levensloopbestendige woningen. Door te kiezen voor hout, kiezen we samen automatisch voor het milieu, voor duurzaamheid en uitstraling! Het bewerkelijke aspect van hout biedt ons daarbij de mogelijkheid u alleen maar te voorzien van exclusief maatwerk.

 

Panorama foto uit de timmerfabriek van Jaro Houtbouw

 

Bezoekadres Jaro Houtbouw

Voor een adviesgesprek, maak een afspraak met onze adviseur, geef uw wensen en ideeën door en bouw een houten mantelzorgwoning in de tuin of vrijstaande levensloopbestendige woning met Jaro Houtbouw!

 

Klik hier voor meer mantelzorgwoningen
 Mantelzorgwoning 
Klik hier voor meer over levensloopbestendige woningen
  Levensloopbestendig 
Klik hier voor meer houten zorgchalets

 Houten zorgchalets

Klik hier voor meer informatie en advies
 Informatie & advies
Klik hier voor onze referenties
        Referenties