Wonen in de tuin? Bouw een mantelzorgwoning!

Wonen in de tuin, het komt steeds vaker voor. De overheid is over het algemeen soepel in het verlenen of ontheffen van een vergunning, hierdoor gaan steeds meer mensen over tot het verlenen of ontvangen van mantelzorg in de tuin. Door een mantelzorgwoning te bouwen in de tuin, creëert u snel een effectieve en betrouwbare plek om zorg te verlenen. Deze manier van wonen in de tuin biedt daarbij ook voldoende privacy voor de zorgvrager en zorgverlener. Een houten mantelzorgwoning van Jaro Houtbouw kunt u uitvoeren in de uitstraling en indeling die u wenst. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning in uw tuin? Lees verder of neem contact op!

 

Mantelzorgwoning in de achtertuin

 

Lange oprijlaan met mantelzorgwoning in de achtertuin    Voorzijde van de Mantelzorgwoning met schuifpui

Mantelzorgwoning in de tuin (Leersum)

 

 

 Vind uw woning in de tuin    Meer informatie aanvragen

 

Zelfstandig wonen in de tuin

Het is prettig als u uw privacy behoudt bij een mantelzorgwoning in de tuin. Ook voor degene die u verzorgt is het waardevol om zoveel mogelijk zelfstandig te blijven. Zeker als de zorg nog niet urgent en intensief is. Als u in de tuin een mantelzorgwoning laat bouwen, heeft u in dat opzicht de ideale oplossing. De mantelzorgwoning is in feite een chalet van hout. Het houten chalet kan achterin in uw tuin staan. Maar evengoed kunt u kiezen voor een aanbouw-mantelzorgwoning van hout. Kiest u ervoor om te gaan wonen in de tuin? Neem dan contact op met Jaro Houtbouw en laat u verrassen door de mogelijkheden.

 

Mantelzorgwoning met plat dak en dubbele openslaande deuren    Mantelzorgwoning met verticale gevelbekleding

 

Mantelzorgwoning met half glazen deur    Interieur mantelzorgwoning met vellingdelen binnenwandbekleding

Mantelzorgwoning type  'Zwolle'

 

 

Een mantelzorgwoning bouwen in de achtertuin

Als u een mantelzorgwoning laat bouwen in de achtertuin, denkt u misschien dat dit erg lang duurt of onmogelijk is gezien de bereikbaarheid. Echter, niets is minder waar! Doordat wij beschikken over een eigen timmerfabriek, kunnen we de mantelzorgwoning volledig op maat maken en prefab voorbereiden. Het opbouwen van uw mantelzorgwoning gaat hierdoor sneller dan u denkt, waardoor u binnen een paar dagen kunt wonen in de tuin. Als de achtertuin moeilijk bereikbaar is kunnen we gebruik maken van een kraan. Kortom: een mantelzorgwoning bouwen in de achtertuin kan effectief en snel met Jaro Houtbouw!

 

Mantelzorgwoning met cederen wandbekleding in achtertuin    Mantelzorgwoning met cederen gevelbekleding en zadeldak

Mantelzorgwoning in de tuin (Amstelveen)

 

 

Wilt u meer weten over de houten mantelzorgwoningen voor in de tuin van Jaro Houtbouw? Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren!


CONTACT AANVRAGEN

 

WONEN IN DE TUIN MANTELZORGWONING OP MAAT PREFAB MANTELZORGWONING MANTELZORGWONING KOPEN