Houten zorgwoning

Zoekt u een praktische houten zorgwoning of recreatiewoning? Of denkt u aan een gecombineerde ruimte, bestaande uit een woning en overkapping met houtkachel? Met onze houten bijgebouwen, vervaardigd uit duurzaam hout, bieden we volop mogelijkheden voor persoonlijk maatwerk. Laat u inspireren en bekijk ieder gerealiseerd project op onze site. Diverse opties en aanpassingen zijn mogelijk, alleen aan de hand van uw wensen is het mogelijk het juiste bouwwerk te realiseren.

 

Moderne zorgwoning    Praktische zorgwoning

 

Op de foto ziet u de realisatie van een houten zorgwoning in houtskeletbouw. Dit prachtige bijgebouw is uitgevoerd met zwarte dakpannen. Daarbij is het zadeldak uitgevoerd met een zinken dakgoot. Aan de binnenzijde is het uitgevoerd met een zolderruimte. De houten draaipoort op de voorzijde is uitgevoerd in onderhoudsarm Red Cedar.

 

Zorgwoning met cederen deuren    Zorgwoning douglas wandbekleding

 

Door het gebruik van Red Cedar past deze mantelzorgwoning prachtig in een landelijk omgeving. Red Ceder is een duurzame houtsoort die prachtig vergrijst indien u het niet behandeld. Het dak is bedekt met zwarte dakpannen. Verder zijn de ramen en deuren voorzien van dubbel glas.

 

Landelijke zorgwoning    Landelijke cederen zorgwoning

 

Uw eigen smaak is natuurlijk het belangrijkste aspect, bij de keuze voor uw houten zorgwoning op maat. Daarom bieden wij u diverse formaten en uitvoeringen. Of u nu op zoek bent naar mantelzorgwoning uitgevoerd in potdekselwerk, rabat of kunststof gevelbekleding? Bij Jaro Mantelzorgwoningen bent u op het juiste adres!

 

Aanbouw Zorgwoning    Zorgwoning met plat dak

 

Deze prachtige zorgwoning met moderne uitstraling is gebouwd volgens het houtskeletbouw principe. De buitenzijde van het bouwwerk wordt bekleed met Western Red Cedar. Het dak is voorzien van een EPDM rubber, deze hoogwaardige rubberfolie heeft een verwachte levensduur van 40 jaar. De boeidelen zijn afgewerkt met een aluminium daktrim.

 

Moderne Zorgwoning    Interieur zorgwoning

 

Een zorwgoning kan in verschillende opstellingen worden geproduceerd. Plaatst u de zorgruimte in de richting van uw tuin, kiest u voor een houten vloer in combinatie met een sfeervolle haard? Wij voeren het mantelzorgwoning uit in de door u gewenste indeling. Zo kunt u optimaal en functioneel genieten van een praktisch en duurzame mantelzorgwoning!

 

Moderne Zorgwoning    Interieur zorgwoning

 


Een zorgwoning bouwen of kopen? Ja, want mantelzorg verlenen wordt steeds belangrijker. Onze overheid stimuleert de mantelzorgverlening door burgers onder elkaar. Als u besluit om voor uw (schoon)ouders, een ander familielid of een bekende te zorgen, betekent dat veel voor u. Wanneer u door Jaro Mantelzorgwoningen een houten mantelzorgwoning laat bouwen, hebt u uw zorgvrager altijd in de buurt. Een mantelzorgwoning van hout is een relatief voordelige oplossing die we snel kunnen bouwen!

 

Zorgwoning landelijk    Zorgwoning met vide

 

CONTACT AANVRAGEN