• Home
  • Uitgelichte pagina's
  • Houten mantelzorgwoning bouwen

Houten mantelzorgwoning bouwen

Door jarenlange ervaring op het gebied van het bouwen van houten mantelzorgwoningen weet u zeker dat Jaro Houtbouw voor u de geschikte bouwer is. De mantelzorgwoning die door ons gebouwd zijn, zijn erg divers in uitstraling, de modellen variëren van modern tot landelijk. Ook in de inrichting is veel mogelijk, afhankelijk van de wensen kan een mantelzorgwoning uitgevoerd worden als een complete woning, inclusief keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer, of als extensie van uw bestaande woning, waarbij bijvoorbeeld de keuken en badkamer worden gedeeld tussen de bestaande en de mantelzorg woning.

 

Moderne mantelzorgwoning bouwen Landelijke mantelzorgwoning bouwen

 

Houten mantelzorgwoning

Hout is een natuurlijk product welke veel gebruikt wordt in de bouw. Maar waarom is hout een mooi product voor het bouwen van een mantelzorgwoning? Er zijn vele redenen waarom hout veel gebruikt wordt hiervoor. Een zeer belangrijke reden om te kiezen voor hout is de uitstraling. Hout heeft namelijk van zichzelf een zeer natuurlijke en warme uitstraling. Verder is hout een hernieuwbare grondstof, dit houdt in dat voor bomen welke gekapt worden er ook weer nieuwe bomen voor terugkomen. Als laatste is hout ook een zeer duurzaam materiaal, u kunt jaren genieten van uw houten mantelzorgwoning, daarnaast is er voor vrijwel elke situatie een houtsoort die hierbij past. Zo zijn bepaalde houtsoorten zeer geschikt voor funderingen (Azobé), terwijl anderen perfect zijn voor het gebruik als regelwerk (Noord Europees Vuren), kortom zo is er voor vrijwel iedere situatie een houtsoort die hier bij past.

 

Ceder houten mantelzorgwoning gebouwd in Zwolle

 

Mantelzorgwoning prefab bouwen

De bouw van uw mantelzorgwoning wordt prefab in de fabriek voorbereid. Dit hout in dat het bouwwerk wordt geleverd als voorbereide wandelementen, inclusief isolatie en de benodigde folies, afstandslatten en eventueel de gevelbekleding. Hierdoor kan in zeer korte tijd uw houten mantelzorgwoning in relatief korte tijd te plekke gebouwd worden. Zodra de wanden en het dak staan, begint het afwerk proces van uw mantelzorgwoning, hierin zijn ook vele mogelijkheden zoals het afwerken met vellingdelen, of bijvoorbeeld het gebruik van gips met stucwerk valt ook binnen de mogelijkheden.

 

Mantelzorgwoning prefab geproduceerd Mantelzorgwoning gebouwd in zeer korte tijd

 

Uw houten mantelzorgwoning bouwen

Uw houten mantelzorgwoning zal volledig naar uw wensen moeten worden aangepast. Aan de hand van uw wensen en uw situatie kunnen wij u ook daadwerkelijk maatwerk advies geven dat overeenkomt met uw wensen. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!