Blijf ook zelfstandig wonen: bouw een gelijkvloerse woning!

Laat Jaro Houtbouw een houten gelijkvloerse woning bouwen en blijf ook op hoge leeftijd nog thuis wonen. U kunt natuurlijk kiezen voor een gelijkvloerse seniorenwoning of houten mantelzorgwoning bij familie of vrienden in de tuin, maar u kunt ook een gelijkvloerse woning bouwen op een bouwkavel. Maak gebruik van onze maatwerkmogelijkheden en bouw een gelijkvloerse woning van hout met Jaro Houtbouw!

 

Gelijkvloerse woning op maat door Jaro Houtbouw

 

Een gelijkvloerse woning van hout en volledig op maat gemaakt!

Als u kiest voor een gelijkvloerse woning van hout, wordt deze door Jaro Houtbouw volledig op maat gemaakt. Doordat we beschikken over een eigen fabriek, kunnen we alles op maat realiseren. Met de inkoop van duurzame materialen en onze doordachte bouwmethode in houtskeletbouw, kunnen we vakkundig en exclusief maatwerk leveren. Uw wensen staan centraal als we een gelijkvloerse woning op maat bouwen. Neem daarom vandaag nog contact op en bouw een gelijkvloerse woning op maat!

 

Houten gelijkvloerse woning in Amersfoort    Een nultredenwoning voor bewoning in alle levensfasen

 

Een nultredenwoning: geschikt voor bewoning in alle levensfasen

Op hoge leeftijd nog thuis kunnen wonen is mogelijk als u een nultredenwoning realiseert. U dient, bij een gelijkvloerse woning van hout, rekening te houden met de juiste indeling. Daarbij zal de nultredenwoning uitgevoerd moeten worden met doordachte voorzieningen. Laat Jaro Houtbouw met u meedenken en een houten nultredenwoning bouwen, op deze manier creëert u een veilig huis voor bewoning in alle levensfasen.

 

Doordachte voorzieningen in een gelijkvloerse woning    De woonkamer in een nultredenwoning van hout

 

Gelijkvloers wonen zoals u het voor ogen heeft

Kies voor een gelijkvloerse woning van Jaro Houtbouw en bouw een complete woning zoals u het voor ogen heeft! Hierbij doelen we niet alleen op een functionele indeling, dat gelijkvloers wonen aantrekkelijk maakt, maar richten we ons samen met u ook op de vorm en uitstraling van uw gelijkvloerse woning. Aan de hand van uw wensen komen we samen tot een prachtig eindresultaat waar u behaaglijk gelijkvloers kunt wonen.

 

Houten woning in Almere gelijkvloers uitgevoerd    Bouw ook gelijkvloers en kies voor een nultredenwoning

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

LEVENSLOOPBESTENDIG BOUWEN SENIORENWONING VAN HOUT GELIJKVLOERSE WONING BOUWEN HOUTSKELETBOUW WONING