Mantelzorgwoning op maat bouwen? Dat kan met Jaro Houtbouw!

Ook in de provincie Overijssel leveren we mantelzorgwoningen op maat. Ter illustratie is er een mantelzorgwoning type ‘Overijssel’ ontworpen. U ziet op de afbeeldingen een houten mantelzorgwoning als zorgchalet met een plat dak. De royale mantelzorgwoning is uiterst ruim opgesteld en bestaat uit 2 ruimtes. Ziet u het liever anders? Dat kan! Jaro Houtbouw levert namelijk iedere mantelzorgwoning op maat uit eigen fabriek.

 

Houten mantelzorgwoning in Overijssel bouwen    Bouw een houten mantelzorgwoning in de tuin 

 

Bouw een mantelzorgwoning zoals u het in gedachten heeft

Houten mantelzorgwoningen van Jaro Houtbouw kunnen volledig rolstoeltoegankelijk uitgevoerd worden. Het is daarbij mogelijk om een tillift te plaatsen, zodat u gemakkelijk kunt switchen van ruimte. Zijn er andere voorzieningen die we toe moeten passen? Laat het ons weten en bouw een mantelzorgwoning zoals u het in gedachten heeft. Wij leveren stijlvol en duurzaam maatwerk, conform de bouweisen en uw wensen!

 

Prefab mantelzorgwoningen op maat

Mantelzorgwoning ‘Overijssel’ is ruim uitgevoerd. In de slaapkamer is zelfs nog ruimte voor meerdere meubels. Door de riante afmeting van de mantelzorgwoning kunt u het volledig naar wens indelen en de sfeer creëren die u wenst. Het zorgchalet kan in korte tijd gemonteerd worden, zo leveren wij prefab mantelzorgwoningen en doen we dat ook nog eens helemaal op maat! Benieuwd naar de mogelijkheden en onze werkwijzen? Maak een afspraak!

 

CONTACT AANVRAGEN 

 

ZORGCHALET GRONINGEN ZORGCHALET OVERIJSSEL ZORGCHALET DRENTHE ZORGCHALET GELDERLAND ZORGCHALET FLEVOLAND ZORGCHALET NOORD-HOLLAND ZORGCHALET ZUID-HOLLAND ZORGCHALET ZEELAND