Mantelzorger in Drenthe? Bouw een mantelzorgwoning in de tuin!

Maar liefst 1 op de 8 mensen in Drenthe is mantelzorger! De vraag naar een mantelzorgwoning in de tuin, een zorgchalet van hout of andere zorgoplossing is hierdoor nadrukkelijk aanwezig. Veel mantelzorgers, 100.000 (!) van de 490.000 inwoners in Drenthe, moeten hun baan en hobby’s combineren met het verlenen van mantelzorg. Bouw voor meer rust en een betere combinatie tussen werk en mantelzorg: een mantelzorgwoning in de tuin. Door een mantelzorgwoning te bouwen in de tuin bespaart u tijd en geniet de zorgvrager van zijn of haar privacy in een eigen zorgchalet.

 

Bouw in Drenthe een houten mantelzorgwoning    Privacy in een eigen zorgchalet van Jaro Houtbouw

 

Geen standaard mantelzorgwoning maar maatwerk uit eigen fabriek 

Bovenstaande foto’s laten een standaard mantelzorgwoning zien. Met de indeling van mantelzorgwoning type 'Drenthe' geniet u optimaal van uw eigen zorgchalet en eigen privacy. De ruime leefruimte en riante slaapkamer bieden voldoende ruimte. Het is uiteraard mogelijk om een houten mantelzorgwoning aan te passen. Jaro Houtbouw levert maatwerk uit eigen fabriek. Alles wordt op maat gemaakt conform de wensen en eisen van de mantelzorger en zorgvrager.

 

De uitstraling van een houten mantelzorgwoning

Een houten mantelzorgwoning van Jaro Houtbouw, heeft gevelbekleding aan de buitenzijde. Gevelbekleding hebben wij in diverse uitvoeringen, waardoor het past binnen iedere situatie. Daarbij kunt u de gevelbekleding schilderen in ieder gewenste kleur. Ook de deur- en raamkozijnen kunt u uitvoeren in verschillende kleuren en afmetingen. Realiseer de perfecte kleurstelling, zoals u dat voor ogen heeft. Naast de uitstraling van een mantelzorgwoning, kunnen we diverse toebehoren toevoegen aan een zorgchalet. Denk aan een automatische tillift of voorzieningen voor een mindervalide toilet. Laat ons weten waar uw wensen naar uitgaan, of aan welke eisen een mantelzorgwoning moet voldoen.

 

CONTACT AANVRAGEN 

 

ZORGCHALET GRONINGEN ZORGCHALET OVERIJSSEL ZORGCHALET DRENTHE ZORGCHALET GELDERLAND ZORGCHALET FLEVOLAND ZORGCHALET NOORD-HOLLAND ZORGCHALET ZUID-HOLLAND ZORGCHALET ZEELAND