Bouw een mantelzorgwoning op maat!

Als u een mantelzorgwoning gaat bouwen, kunt u twee dingen doen. U kunt zich beperken tot een catalogus met mantelzorgwoningen en genoegen nemen met standaard bouwwerken. U kunt echter ook kiezen voor maatwerk van Jaro Houtbouw en een mantelzorgwoning op maat realiseren. We leggen u graag uit waarom wij voorstander zijn van een mantelzorgwoning op maat, én waarom we daar goed in zijn. Neem vrijblijvend contact op en laat u verrassen!

 

Mantelzorgwoning op maat in de tuin

 

Een mantelzorgwoning op maat ontwerpen

Jaro Houtbouw begrijpt als geen ander dat iedereen zijn wensen en voorwaarden heeft, als men een mantelzorgwoning gaat bouwen. Om die reden maken wij iedere mantelzorgwoning op maat, waardoor de perfecte afmeting, indeling en uitstraling tot stand komt. Het begint bij het ontwerp. Uw mantelzorgwoning op maat ontwerpen we met onze eigen architect, het ontwerp wordt afgestemd op uw wensen, gemeentelijke eisen en uw budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u informeren en maak het ontwerp voor een mantelzorgwoning op maat met Jaro Houtbouw.

 

Vrijstaande mantelzorgwoning in de tuin    Mantelzorgwoning op maat ontwerpen met architect

 

Vrijstaande mantelzorgwoning of aanbouwen?

Bij het ontwerp komen er verschillende aspecten ter sprake. Gaat u bijvoorbeeld een vrijstaande mantelzorgwoning bouwen, of kunt u niet anders dan aanbouwen? De één wil rondom uitzicht hebben over zijn of haar tuin, de ander bouwt graag een mantelzorgwoning waar de privacy gewaarborgd moet zijn. De één heeft genoeg ruimte in de tuin en bouwt een vrijstaande mantelzorgwoning, de ander moet overgaan tot het aanbouwen van een mantelzorgwoning. Doordat wij maatwerk leveren kunnen we zowel vrijstaand- als tegen de woning aanbouwen.

 

Onze klant bepaald de uitstraling van de mantelzorgwoning    Vrijstaande houten mantelzorgwoning op maat

 

De uitstraling van een mantelzorgwoning op maat

Alleen met een houten mantelzorgwoning op maat bent u er zeker van dat we aan uw wensen kunnen voldoen. Ook wat de uitstraling betreft, houdt van strak en modern of bouwt u liever een mantelzorgwoning met landelijke uitstraling? Met de riante mogelijkheden binnen onze fabriek in Apeldoorn kunnen we de uitstraling van een mantelzorgwoning bepalen zoals u wenst. Neem alleen ons riante aanbod in de gevelbekleding. De keuze hierin is enorm en het bepaald een groot deel van de uitstraling. Kies voor Western Red Cedar, eiken, vuren of lariks gevelbekleding.

 

Houten mantelzorgwoning met lariks gevelbekleding    Mantelzorgwoning met dakpannen voor landelijke uitstraling

 

Al enige tijd op zoek naar een mantelzorgwoning op maat? Laat ons u informeren en bouw een mantelzorgwoning op maat met Jaro Houtbouw!


CONTACT AANVRAGEN

 

WONEN IN DE TUIN MANTELZORGWONING OP MAAT PREFAB MANTELZORGWONING MANTELZORGWONING KOPEN