Bouw een duurzame mantelzorgwoning en kies voor maatwerk!

Bouw een mantelzorgwoning en verleen of ontvang mantelzorg in de tuin. Ook in Noord-Holland worden mantelzorgwoningen gebouwd door Jaro Houtbouw. Kies voor de specialist in maatwerk en bouw een duurzame mantelzorgwoning. Als voorbeeld ziet u hieronder zorgchalet type ‘Noord-Holland’, dit is slechts een illustratie, echte foto's van houten mantelzorgwoningen vindt u onder: mantelzorgwoning bouwen.

 

Duurzame mantelzorgwoning in de tuin te Noord Holland    Houten mantelzorgwoning in de tuin

 

Bouwen in Noord-Holland en omstreken

Jaro Houtbouw heeft al veel projecten gebouwd in Noord-Holland. Naast een houten mantelzorgwoning in Heerhugowaard is er ook een complete woning van hout gebouwd. Het houten huis is gebouwd in Bergen. Wij bouwen in Noord-Holland en omstreken, dit doen wij op maat en geheel conform u wensen en uitgangspunten. Ook bouwen in Noord-Holland? Laat het ons weten!

 

Genieten van een veilige en betrouwbare mantelzorgwoning

De mantelzorgwoning van de afbeeldingen is ruim uitgevoerd en bestaat uit een leefruimte (incl. keuken), slaapkamer, kleine bergruimte, toilet en douche. Kies voor extra gemak in uw houten zorgchalet, denk hierbij aan een tillift of sanitaire voorzieningen. Op deze manier kunt u als mantelzorger of mantelontvanger optimaal genieten van een veilige en betrouwbare mantelzorgwoning. Ook een mantelzorgwoning bouwen in Noord-Holland of elders in Nederland? Wij zijn de specialist en kijken uit naar uw aanvraag!

 

CONTACT AANVRAGEN

 

ZORGCHALET GRONINGEN ZORGCHALET OVERIJSSEL ZORGCHALET DRENTHE ZORGCHALET GELDERLAND ZORGCHALET FLEVOLAND ZORGCHALET NOORD-HOLLAND ZORGCHALET ZUID-HOLLAND ZORGCHALET ZEELAND