• Home
  • Uitgelichte pagina's
  • Mantelzorgwoning kopen

Een mantelzorgwoning kopen doet u bij Jaro Houtbouw!

Een mantelzorgwoning kopen? Heeft u echter geen idee waar u zoal op moet letten? Dankzij onze ervaring kunnen we deskundig advies geven met betrekking tot het kopen van een mantelzorgwoning van hout. Kies voor duurzaamheid en maatwerk en koop uw mantelzorgwoning bij Jaro Houtbouw. Bekijk op deze pagina foto’s van enkele unieke projecten in Nederland en bouw in de toekomst ook met ons een mantelzorgwoning.

 

Houten mantelzorgwoning bij Jaro Houtbouw!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Koop een mantelzorgwoning en blijf zelfstandig wonen

Waarom zou u een mantelzorgwoning kopen? Een ieder heeft daar zijn of haar reden voor. Als het verlenen van zorg bijvoorbeeld niet langer gaat in het ouderlijk huis, bouwt men vaak een mantelzorgwoning in de tuin. Dankzij deze prachtige oplossing is men samen en toch zelfstandig. Door de houten mantelzorgwoning gelijkvloers uit te voeren kan men, afhankelijk van de vereiste zorg, relatief eenvoudig zelfstandig blijven wonen.

 

Houten mantelzorgwoning gelijkvloers uitvoeren    Naar wens inrichten en uitvoeren met Jaro Houtbouw

 

Houten mantelzorgwoningen, overal in Nederland!

Jaro Houtbouw is gevestigd in Apeldoorn. Vanuit onze eigen timmerfabriek produceren we mantelzorgwoningen op maat. Iedere houten mantelzorgwoning van Jaro Houtbouw is uniek en wordt volledig naar de wens van onze klant op maat gemaakt. U kunt bij Jaro Houtbouw een mantelzorgwoning kopen en laten plaatsen waar u maar wenst! Naast de projecten in de regio Apeldoorn, bouwen we namelijk overal in Nederland. Ook een mantelzorgwoning kopen en laten bouwen in Nederland? Neem vandaag nog contact op!

 

Foto van de binnenkant bij mantelzorgwoning    Foto een houten mantelzorgwoning in Nederland

 

CONTACT AANVRAGEN

 

Een mantelzorgwoning kopen of huren?

Wat kost een mantelzorgwoning? Kan ik niet beter een mantelzorgwoning huren in plaats van een mantelzorgwoning kopen? U kunt zich verschillende zaken afvragen bij de oriëntatie voor het bouwen van een mantelzorgwoning. Wij kunnen u te allen tijde adviseren om een mantelzorgwoning te kopen. Het levert onderstaande voordelen op:

 

  • Een houten mantelzorgwoning in de tuin van Jaro Houtbouw verhoogt de waarde van uw woning.
  • Een mantelzorgwoning kan in eerste instantie of na de mantelzorg dienen als bijgebouw of tuinhuis.
  • Uw mantelzorgwoning is op maat leverbaar, zodat u het geheel naar wens kunt uitvoeren en inrichten.

Profiteren van de voordelen en ook een mantelzorgwoning kopen bij Jaro Houtbouw? Klik op onderstaande knop en kom in contact!

 

Mantelzorgwoning kopen of huren?    Mantelzorgwoning op maat heeft grote voordelen

 

Bouw een mantelzorgwoning aan huis

Zorg ontvangen of verlenen in een vertrouwde omgeving? Bouw een mantelzorgwoning aan huis. In Nieuwersluis is door Jaro Houtbouw ook tegen de woning aangebouwd. In de toekomst is deze geïsoleerde aanbouw van hout geschikt voor mantelzorg aan huis. Het riante onderkomen met uitzicht over de tuin is volledig op maat gemaakt en uitgevoerd met echt dakpannen. Ook een mantelzorgwoning kopen, met in eerste instantie een andere gebruiksfunctie? Laat ons u adviseren!

 

Maantwerk aanvragen    E-MAIL ONS!

 

Bouw een houten mantelzorgwoning aan huis

 

Mantelzorgwoning tegen de woning aangebouwd    Geschikt voor mantelzorg aan huis

 

WONEN IN DE TUIN MANTELZORGWONING OP MAAT PREFAB MANTELZORGWONING MANTELZORGWONING KOPEN