Projecten

Hier ziet u de mantelzorgwoningen, levensloopbestendige woningen en woninguitbreidingen die gerealiseerd of in opdracht zijn. Zoals u kunt zien, geen project is hetzelfde: wij maken alles op maat! Heeft u vragen over een project of staat de foto ertussen zoals uw mantelzorgwoning er ook uit moet komen te zien? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur en laat u adviseren.


Mantelzorgwoning in Leersum

Mantelzorgwoning in Leersum


In Leersum is een schitterende mantelzorgwoning geleverd. De sierlijke woning is uitgevoerd met een zadeldak, voorzien van rode dakpannen incl. gevelpannen. Het hemelwater vangen we op in de zinken mastgoot, welke is aangesloten op het riool.

 

De duurzame kozijnen zijn uitgevoerd in de kleur wit, in combinatie met de witte windveren en de gevelbekleding is er een prachtige uitstraling tot stand gekomen.

 

Meer info

 


Mantelzorgwoning in Mariënheem

Mantelzorgwoning in Mariënheem


In de Drentse gemeente Hoogeveen is een prachtige mantelzorgwoning geplaatst. Het complete bouwwerk is in mum van tijd gebouwd middels een autolaadkraan.

 

Typerend is het prachtige ronde raam in de puntgevel. Deze bijzondere optie kunt u toevoegen als u kiest voor maatwerk van Jaro Houtbouw! Mantelzorgwoningen op maat, dat is precies iets voor mensen die zelf wel bepalen hoe ze willen leven.

 

Meer info

 


Mantelzorgwoning in Heerhugowaard

Mantelzorgwoning in Heerhugowaard


In Heerhugowaard zijn de rollen omgedraaid en woont de mantelverzorger in een mantelzorgwoning. Op deze manier wordt er zorg verleent in het ouderlijk huis en woont de mantelzorger op zichzelf, in de achtertuin.

Een groot voordeel van deze vorm van mantelzorg, is dat er te allen tijde van dichtbij zorg verleent kan worden. Op deze manier is het mogelijk snel en vertrouwd mantelzorg te verlenen!

 

Meer info


Mantelzorgwoning in Zwolle

Mantelzorgwoning in Zwolle


In Zwolle is een bijgebouw op maat gerealiseerd, welke perfect aansluit op de riante achtertuin. De prachtige en royale indeling bied tevens de kans om het bouwwerk uit te voeren als mantelzorgwoning.

 

De moderne look is te danken aan de verticaal aangebrachte gevelbekleding. Voor voldoende daglicht in de woonruimte, heeft onze klant gekozen voor een openslaande deur met zijlichten. De kozijnen zijn uitgevoerd in duurzaam merantihout.

 

Meer info


Mantelzorgwoning in Assen

  

Mantelzorgwoning in Assen


Dit project is gerealiseerd in Assen. Het bijgebouw in de tuin is gebouwd op een stalen onderstel. De houten mantelzorgwoning is uitgevoerd met gevelbekleding in Western Red Cedar. Deze duurzame gevelbekleding is door onze klant blank geolied en zal hierdoor minder snel vergrijzen. Meer foto’s van het prachtige project in Assen vindt u via onderstaande knop:

 

Meer info


Aanbouw in Nieuwersluis

  

Kangoeroewoning in Nieuwersluis


In Nieuwersluis mochten we een prachtige mantelzorgwoning van hout aanbouwen. De kangoeroewoning is middels een verbindingssluis verbonden aan de hoofdwoning. De generatiewoning is voorzien van een mansardekap en uitgevoerd met enkele dakramen. Op het dak zijn dakpannen aangebracht. Lees via onderstaande knop meer over een kangoeroewoning:

 

meer info


Gelijkvloerse woning in Amersfoort

Gelijkvloerse woning in Amersfoort


In Amersfoort is een gelijkvloerse woning gebouwd. De woning van hout is uitgevoerd in de afmeting 13000 x 8000/9000 mm.

Deze houten gelijkvloerse woning is opgebouwd uit prefab gevelwanden. De gevelbekleding bestaat uit duurzame lariks beplanking. Het kozijnwerk is uitgevoerd in meranti, en de gehele gelijkvloerse woning van hout is gemonteerd op een gemetselde borstwering. Ook gelijkvloers wonen? Neem vrijblijvend contact op!

 

Meer info


Mantelzorgwoning in Castricum

Mantelzorgwoning in Castricum


In Castricum is een mantelzorgwoning op maat geplaatst! De chalet is uitgevoerd in Western Red Cedar en staat prachtig opgesteld in de achtertuin tussen de bomen. Op het dak zijn echte dakpannen gelegd, hierdoor praten we over een hoogwaardig en exclusief bouwwerk!

 

Het huis in de tuin is van alle gemakken voorzien en kan perfect functioneren als mantelzorgwoning. De witte windveren aan de voorzijde geven het huisje een luxe en exclusieve uitstraling!

 

Meer info


Mantelzorgunit in Scharendijke

  

Mantelzorgunit in Scharendijke


In Zeeland, op het eiland Westerschouwen, hebben we een prefab bijgebouw geplaatst. Het duurzame bouwwerk, dat in eerste instantie functioneert als receptiegebouw, is van alle gemakken voorzien en uitgevoerd in een royale afmeting. Het houten onderkomen kan, met de nodige voorzieningen, in de toekomst fungeren als mantelzorgunit. Wilt u ook wonen in tuin? Dat kan eenvoudig en snel met Jaro Houtbouw!

meer info  


Levensloopbestendige woning in Sterksel

  

Levensloopbestendige woning in Sterksel


Eind november 2015 is er een prachtige woning geleverd en geplaatst in Sterksel. Behalve een levensloopbestendige woning, werd er ook een houten schuur gemonteerd. De woning en schuur zijn beide voorzien van lariks gevelbekleding. Ook zijn op beide bouwwerken dezelfde dakpannen aangebracht.


meer info

  


Woninguitbreiding in Oostkapelle

  

Woninguitbreiding in Oostkapelle


In Oostkapelle vindt een woninguitbreiding in houtskeletbouw plaats. De houten woning wordt uitgevoerd met een zadeldak, het dakschild aan de onderzijde is ingeknikt en lager doorgetrokken. De prefab wanden van het bouwwerk worden in het werk bekleed met zwarte potdekselplanken in gemodificeerd hout. De duurzame gevelbekleding is afkomstig uit verantwoord beheerde bosplantages; PEFC gecertificeerd.


bekijk de foto's

 


Mantelzorgwoning in Heusden

  

Mantelzorgwoning in Heusden


Mantelzorgwoningen van hout behoren al jaren tot het specialisme van Jaro Houtbouw. Doordat wij alles op maat bouwen, kan iedere mantelzorgwoning compleet ingericht worden, naar de wensen van onze klant.

 

Een mantelzorgwoning van Jaro Houtbouw is naast het unieke aspect, ook enorm duurzaam. Ook een mantelzorgwoning bouwen, net als het project in Heusden? Bekijk hier meer informatie.

  


Mantelzorgwoning in Maastricht

 

Mantelzorgwoning in Maastricht

 

Sommige mensen kiezen voor het verbouwen van een bestaande garage, of het aanbouwen van een aanleunwoning. Een andere optie is het plaatsen van mantelzorgwoning in de tuin.

 

Door de royale maatvoering, kan de mantelzorgwoning ruim en effectief worden ingedeeld. De hoge isolatiewaarden, drempelloze doorgangen en noodzakelijke voorzieningen maken het tot een complete mantelzorgwoning.

 


Houten woning in Elspeet

  

Houten woning in Elspeet


In Elspeet is een compleet op maat gemaakte woning geplaatst. De woning is uitgevoerd naar de wensen van onze klant!

De prachtige woning is voorzien van lariks gevelbekleding. Op het dak zijn keramische pannen aangebracht en op 1 zijde van de woning zijn zonnepanelen geplaatst. De luifel aan de voorzijde 
van de houten woning, is een heerlijk onderkomen voor de lange zomeravonden.

 


Mantelzorgwoning in Amstelveen

Mantelzorgwoning in Amstelveen


In Amstelveen is naar alle tevredenheid een mantelzorgwoning op maat gerealiseerd. De royale en uitgebreide mantelzorgwoning is van alle gemakken voorzien. 

Het bouwwerk is uitgevoerd met een zadeldak, voorzien van echte dakpannen. De meranti kozijnen zijn wit geschilderd en voorzien van ventilatieroosters. Daarbij heeft onze klant gekozen voor roeden bij de ramen en deuren.

 

Meer info


Mantelzorgwoning in Epe

  

Mantelzorgwoning in Epe


In Epe hebben we in de achtertuin een houten chalet gebouwd. Het bouwwerk is behoorlijk groot qua oppervlakte en kan, met de nodige voorzieningen, gebruikte worden als mantelzorgwoning.

Momenteel fungeert het houten bijgebouw als winkel aan huis en is het daarom goed geïsoleerd. De contructie is mede door de goed geïsoleerde gevelwanden in de toekomst in te delen als mantelzorgwoning.

 


Mantelzorgwoning in Hollandsche Rading

  

Mantelzorgwoning in Hollandsche-Rading


In Hollandsche Rading is een chalet op maat gerealiseerd. De riante schuifpui aan de voorzijde creëert een ruimtelijke uitstraling en zorgt er ook voor dat er voldoende daglicht de woonruimte binnenvalt.

De sierlijke lariks gevelbekleding, in combinatie met de zinken goot en rode dakpannen op het zadeldak, maken het bouwwerk tot een heerlijke plek, middenin de natuur! De houten chalet is tevens voorzien van een klompenhok/aanbouw.

 


Seniorenwoning in Almere

  

Seniorenwoning in Almere


In Almere is en gelijkvloerse seniorenwoning gerealiseerd door Jaro Mantelzorg. De prachtige en duurzame constructie is opgetrokken uit de uiterst duurzame gevelbekleding Western Red Cedar. 

Het is mogelijk om de indeling geheel zelf uit te denken, ga in overleg met onze adviseur en bespreek de mogelijkheden. Wij leveren maatwerk: uw mantelzorgwoning, aanleunwoning of seniorenwoning is dus volledig exclusief en wordt uitgevoerd in de beste kwaliteit!

 


Mantelzorgwoning in Goes

  

Mantelzorgwoning in Goes


In het Zeeuwse Goes mochten we een praktisch bouwwerk plaatsen. De prachtige chalet wordt nog niet gebruikt als mantelzorgwoning, maar het is wel volledig ingericht om in een later stadium te kunnen gebruiken als mantelzorgwoning.

 

Het chalet, met haar prachtige oranje dakpan, is met voorbedachten rade volledig geïsoleerd. Het typische Zeeuwse uiterlijk komt tot stand dankzij de zwarte potdekselplanken en de witte kozijnen.

 


Mantelzorgwoning in Elst

  

Mantelzorgunit als orangerie in Elst


In Elst zijn we in de ontwerpfase van een prachtige houten orangerie. Het complete bouwwerk gaan we plaatsen in de achtertuin. Daarbij wordt er ook nog een aanbouw geplaatst waar we later meer over kunnen vertellen. De orangerie van hout zal worden uitgevoerd met een afgeknokt schilddak met dakpannen.


Benieuwd naar meer projecten van Jaro Houtbouw? Bekijk dan ons opgeleverde projecten en klik hier!

 


CONTACT AANVRAGEN

 

HOME PROJECTEN