Bouw een prefab mantelzorgwoning

Een prefab mantelzorgwoning is beslist niet zomaar een houten tuinhuis. Integendeel, Jaro Houtbouw heeft een doordacht concept en een unieke werkwijze. Wij bouwen een prefab mantelzorgwoning op maat. Uw mantelzorgwoning van hout is goed geïsoleerd, zodat niet alleen warmte en kou, maar ook geluiden buiten blijven. De prefab mantelzorgwoning maken we zo compleet als u wilt, met een toilet en een badkamer en alle denkbare installaties. Omdat alle ruimten gelijkvloers zijn, kunnen we de mantelzorgwoning eenvoudig rolstoelvriendelijk maken.

 

Mantelzorgwoning van hout in de achtertuin

Prefab mantelzorgwoning type 'Assen'

 

 

Jaro Houtbouw bouwt prefab én op maat!

Uw mantelzorgwoning wordt in onze fabriek prefab geproduceerd. Doordat we beschikken over een eigen timmerfabriek, kunnen we naast prefab elementen voor uw mantelzorgwoning ook alles op maat maken. Dankzij onze unieke werkwijze kunnen we exclusief maatwerk leveren, waardoor iedere mantelzorgwoning volledig naar wens uitgevoerd kan worden. Kies dus naast snel en prefab bouwen ook voor ons exclusieve maatwerkprogramma en realiseer een prefab mantelzorgwoning op maat!

 

CONTACT AANVRAGEN

 

Volledig naar wens uitvoeren    Binnenzijde mantelzorgwoning op maat

 

Zorg verlenen in een prefab mantelzorgwoning

Mantelzorg wordt steeds belangrijker. De overheid stimuleert de zorgverlening door burgers onder elkaar. Als u besluit om voor uw (schoon)ouders, een ander familielid of een bekende te zorgen, betekent dat veel voor u. Afhankelijk van de situatie moet u zorg verlenen of hulp bieden. Klaar staan voor de ander. Als u Jaro Houtbouw een prefab mantelzorgwoning laat bouwen, is de zorgvrager altijd in de buurt. Een prefab mantelzorgwoning van hout is een relatief voordelige oplossing die snel gerealiseerd kan worden!

 

Prefab bouwen met Jaro Houtbouw    Prefab én op maat bouwen

Prefab mantelzorgwoning type 'Nutter'

 

 

Bouwvergunning mantelzorgwoning

Op 24 september 2014 zijn door de Rijksoverheid nieuwe regels met betrekking tot de plaatsing van mantelzorgwoningen gepubliceerd. Deze nieuwe regels gaan in op 1 november 2014. De nieuwe regels betekenen dat in de meeste situaties geen omgevingsvergunning (= bouwvergunning) meer nodig is. Zo lang betrokken familie kan aantonen dat er sprake is van mantelzorg, geldt deze vergunningsvrijheid. Vervalt de mantelzorg door bijvoorbeeld het overlijden van de bewoner(s), dan vervalt ook de grond voor vergunning vrijstelling.

 

Prefab mantelzorgwoning op maat    Houten prefab mantelzorgwoning

 

Bent u van plan om mantelzorg te gaan verlenen, of bent u toe aan een comfortabele zorgsituatie? Bouw een prefab mantelzorgwoning op maat!


CONTACT AANVRAGEN

 

WONEN IN DE TUIN MANTELZORGWONING OP MAAT PREFAB MANTELZORGWONING MANTELZORGWONING KOPEN