• Home
  • Uitgelichte pagina's
  • Vrijstaande mantelzorgwoning

Een vrijstaande mantelzorgwoning in de tuin

Op zoek naar een vrijstaande mantelzorgwoning in de tuin? Dat is op korte termijn haalbaar met Jaro Houtbouw! Wij leveren iedere houten mantelzorgwoning op maat en bouwen het vrijstaand bij u in de tuin. Mantelzorg ontvangen en verlenen is beide zeer intensief. Als zorgbehoevende is niet iedere dag even gemakkelijk en mantelzorg verlenen kost veel kennis en inspanning. Zowel voor een zorgbehoevende of mantelzorger is het aangenaam om de dagen door te brengen nabij uw (ouderlijk) huis. Bouw om deze reden een mantelzorgwoning in de tuin!

 

Vrijstaande mantelzorgwoning in de tuin    Houten mantelzorgwoning op maat

 

Bouw een vrijstaande mantelzorgwoning met Jaro Houtbouw

Steeds meer mensen laten een vrijstaande mantelzorgwoning bouwen door Jaro Houtbouw, en dat is niet voor niets. Een houten mantelzorgwoning is in feite een verkleinde woning in de tuin, maar dan met een specifieke (zorg)functie. Wij kennen de mogelijkheden als ervaren houtbouwer en kunnen met u werkelijk elke uitvoering realiseren. Kies voor het daktype die u wenst, voer de indeling uit zoals u het in gedachten heeft en bouw een mantelzorgwoning in de tuin met de uitstraling zoals u het voor ogen heeft.

 

Vrijstaand bouwen met Jaro Houtbouw

 

Een prefab mantelzorgwoning van houtskeletbouw

Jaro Houtbouw vervaardigt elk vrijstaande mantelzorgwoning op maat. Samen met u maken we het ontwerp, passend bij de ruimte die u hebt en de architectuur van uw woning. We kunnen snel bouwen, omdat we prefab houtskeletbouw produceren in eigen fabriek. Aan de hand van de uitgewerkte tekeningen van uw vrijstaande mantelzorgwoning, maken we in onze timmerfabriek prefab elementen zoals gevelwanden en dakpanelen. De houtskeletbouw elementen vormen in feite een groot bouwpakket. Door deze unieke werkwijze van Jaro Houtbouw, kunnen we in korte tijd een vrijstaande mantelzorgwoning van hout bouwen. Zelfs de uitsparingen voor het leidingwerk, de verlichtingspunten etc. brengen we in onze fabriek in Apeldoorn al aan.

 

CONTACT AANVRAGEN

 

Vrijstaande mantelzorgwoning van hout bouwen