Houtskeletbouw woning

Op zoek naar een houtskeletbouw woning op maat? Dan bent u bij Jaro Houtbouw aan het juiste adres! Doordat we beschikken over een eigen timmerfabriek, kunnen we uw houtskeletbouw woning op maat maken. Een houten woning van houtskeletbouw kan hierdoor volledig naar wens worden uitgevoerd en kan in korte tijd worden opgebouwd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een houtskeletbouw woning? Lees verder of neem direct contact op met onze woningbouwadviseur!

 

Bouw een houtskeletbouw woning op maat met Jaro Houtbouw

 

Houtskeletbouw woning op maat | Jaro Houtbouw    Houtskeletbouw woning in korte tijd opgebouwd

 

De uitstraling van een houtskeletbouw woning

Een houtskeletbouw woning heeft verschillende voordelen. Doordat u een houtskeletbouw woning volledig op maat kunt bouwen met Jaro Houtbouw, kunt u de uitstraling volledig bepalen zoals u het wenst. Natuurlijk zijn er regels en eisen van de gemeente waar u wellicht aan moet voldoen, maar grotendeels bepaalt u zelf de uitstraling van een houtskeletbouw woning. Naast de uitstraling van uw nieuwe woning, kan het in korte tijd opgebouwd worden en is het uiterst duurzaam en milieuvriendelijk.

 

Een houten huis volgens Bouwbesluit    De uitstraling van een houtskeletbouw woning

 

Hoge isolatiewaarden en korte bouwtijd bij houtskeletbouw woning

Steeds meer architecten sturen op houtskeletbouw woningen. En, vanwege de hoge isolatiewaarden en korte bouwtijd bij een woning van houtskeletbouw is deze duurzame manier van bouwen enorm in opkomst. Naast de hoge isolatiewaarden, voldoet een houten huis van Jaro Houtbouw natuurlijk aan de eisen van het Bouwbesluit. Bij Jaro Houtbouw kunt u de buitenzijde van de houtskeletbouw woning uitvoeren met diverse duurzame houtsoorten, u kunt echter ook kiezen voor een traditionele afwerking van steen of gevelstucwerk.

 

Houtskeletbouw woning met afwerking van steen of gevelstucwerk    Buitenzijde van houtskeletbouw woning met duurzame houtsoorten

 

Laat ons weten waar uw wens naar uitgaat en bouw een houtskeletbouw woning op maat met Jaro Houtbouw!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

LEVENSLOOPBESTENDIG BOUWEN SENIORENWONING VAN HOUT GELIJKVLOERSE WONING BOUWEN HOUTSKELETBOUW WONING