Mantelzorgwoningen op maat uit eigen fabriek!

Op zoek naar een functionele en veilige ruimte waar mantelzorg verleent kan worden? Wij bouwen mantelzorgwoningen in de tuin. Onderstaande foto’s, van zorgchalet type Groningen, zijn slechts ter illustratie en laten een compacte mantelzorgwoning zien. Als u het anders wenst dan kan dat! Wij hebben een eigen fabriek, waardoor we alles voor u op maat kunnen maken. Stuur ons uw ontwerp toe of laat onze architect een mantelzorgwoning ontwerpen.

 

Houten mantelzorgwoning met een slaapkamer en douche    Mantelzorgwoning op maat in de achtertuin

 

Een mantelzorgwoning met slaapkamer en douche

Op de afbeeldingen ziet u zorgchalet type Groningen. De mantelzorgwoning is compact maar van alle gemakken voorzien. De houten mantelzorgwoning bestaat uit 2 ruimtes: een slaapkamer en douche. Mede dankzij de relatief kleine afmeting, is het chalet een goede optie voor een mantelzorgwoning in de tuin. De mantelzorgwoning heeft een plat dak, maar u kunt met Jaro Houtbouw ook een mantelzorgwoning bouwen met een zadeldak. Dankzij ons maatwerkprogramma is er enorm veel mogelijk.

 

Verleen of ontvang zorg in een mantelzorgwoning

Om het hoogste rendement uit een mantelzorgwoning te halen, is er gekozen voor een zorgchalet zonder overstek. Op deze manier benutten we optimaal de ruimte die er bij u beschikbaar is. De compacte zorgwoning is voorzien van duurzame onderdelen en is rolstoeltoegankelijk uitgevoerd. De mantelzorgwoning van de foto’s lijkt een standaard concept, maar is geheel op uw wensen aan te passen. Raadpleeg onze adviseur en verleen of ontvang zorg in uw eigen mantelzorgwoning van hout!

 

CONTACT AANVRAGEN

 

ZORGCHALET GRONINGEN ZORGCHALET OVERIJSSEL ZORGCHALET DRENTHE ZORGCHALET GELDERLAND ZORGCHALET FLEVOLAND ZORGCHALET NOORD-HOLLAND ZORGCHALET ZUID-HOLLAND ZORGCHALET ZEELAND