• Home
  • Onze werkwijze

Onze werkwijze

Hoe gaat Jaro Houtbouw te werk? Dat hopen we u op deze pagina in het kort te kunnen vertellen. Allereerst kunnen we wel stellen dat onze werkwijze zeer uniek is. Met een eigen fabriek, onze ervaren timmerlieden en deskundige kennis op het kantoor komt deze unieke werkwijze tot stand. Hierdoor leveren wij unieke mantelzorgwoningen, uitgevoerd in de meest uiteenlopende vormen en afmetingen.

 

Uw persoonlijke wensen voor een mantelzorgwoning

U krijgt de mogelijkheid al uw wensen en ideeën te bespreken. De adviseur geeft u advies op basis van de beschikbare ruimte, uw persoonlijke wensen en het budget. Misschien heeft u zelf een schets gemaakt of is er reeds een duidelijke tekening van de mantelzorgwoning zoals u het in gedachten heeft. We zien deze bruikbare informatie graag tegemoet. Nog geen tekening? Wij helpen u erbij!

 

Bespreek hier uw wensen en ideeën met Jaro Houtbouw    Tekening houten woning door bouwkundig tekenaar

  

Start productie!

Na het aanbieden en overeenkomen van een offerte, zal onze tekenaar een duidelijke en professionele tekening maken. De tekening wordt ter controle bij u neergelegd. Het is dan nog mogelijk eventuele wijzigingen te laten aanbrengen. Wanneer u akkoord gaat met de tekening, is het ontwerp definitief. Als ook de vergunningen rond zijn start Jaro Houtbouw de productie.

 

Levering houten materialen voor Jaro Houtbouw    Maatwerk uit eigen fabriek | Jaro Houtbouw

 

Het eindresultaat: een eigen mantelzorgwoning

De levertijd en productie van uw duurzame mantelzorgwoning op maat, verschilt per ontwerp. Onze projectleider houdt u hierin op de hoogte en maakt met u een afspraak over de levering en plaatsing van de houten mantelzorgwoning of levensloopbestendige woning. Vervolgens komen onze ervaren monteurs om het prachtige eindresultaat bij u in de tuin, aan huis of op de bouwkavel te realiseren!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

De uitvoering van een mantelzorgwoning

U kunt een vrijstaande mantelzorgwoning bouwen in de uitvoering die u wenst. Kies bijvoorbeeld voor een mantelzorgwoning met zadeldak of een houten mantelzorgwoning met plat dak. Dankzij onze werkwijze kunt u een mantelzorgwoning op maat bouwen, uw wens staat bij Jaro Houtbouw centraal. Bekijk de mogelijkheden en ontwerp uw eigen mantelzorgwoning of ga in gesprek met onze adviseur en ontwerp een mantelzorgwoning met de architect.

 

Een mantelzorgwoning met zadeldak    Houten mantelzorgwoning met zadeldak en dakpannen

Mantelzorgwoningen met een zadeldak (Leersum en Castricum)

 

 

Mantelzorgwoning in de tuin met plat dak    Houten mantelzorgwoning met plat dak

Houten mantelzorgwoningen met een plat dak (Zwolle en Assen)