Mantelzorg verlenen in Gelderland? Bouw een mantelzorgwoning!

In Apeldoorn, de trotse hoofdstad van de Veluwe, vindt u de houtbouwer van Nederland: Jaro Houtbouw. Wij leveren complete mantelzorgwoningen op maat, geheel conform de wensen van onze klant. Hier ziet u mantelzorgwoning ‘Gelderland’. Het zorgchalet waar men mantelzorg kan verlenen in de tuin, is gemaakt van hout, uitstekend geïsoleerd en gebouwd volgens bouwbesluit. Ook een houten mantelzorgwoning bouwen in de tuin te Gelderland? Wij helpen u graag bij deze zorgoplossing op maat!

 

Mantelzorgwoning bouwen in Gelderland? Kies voor Jaro Houtbouw!    Houten vrijstaande mantelzorgwoning in Gelderland

 

Geen standaard mantelzorgwoning maar exclusief maatwerk

Mantelzorg doe je samen, bij Jaro Houtbouw begint dat al bij de eerste stap: het ontwerp van een mantelzorgwoning. Op de afbeeldingen ziet u een standaard mantelzorgwoning, uitgevoerd met een plat dak. Dit model, type Gelderland, is slechts een voorbeeld zorgchalet. Wij leveren namelijk geen standaard mantelzorgwoning, maar uitsluitend exclusief maatwerk. Doordat we beschikken over een eigen fabriek in Apeldoorn, kunnen we iedere uitvoering en indeling voor u realiseren.

 

Mantelzorgwoning bouwen in Gelderland met Jaro Houtbouw

Jaro Houtbouw, specialist in maatwerk, bouwt iedere mantelzorgwoning van hout volgens bouwbesluit. Wij doen dit met eigen monteurs, in Gelderland en daarbuiten. Behalve een duurzame mantelzorgwoning, kunnen we ook zorgdragen voor een gedegen fundament. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u ook een vrijstaande mantelzorgwoning bouwen met Jaro Houtbouw uit Apeldoorn? Neem vrijblijvend contact op en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden.

 

CONTACT AANVRAGEN 

 

ZORGCHALET GRONINGEN ZORGCHALET OVERIJSSEL ZORGCHALET DRENTHE ZORGCHALET GELDERLAND ZORGCHALET FLEVOLAND ZORGCHALET NOORD-HOLLAND ZORGCHALET ZUID-HOLLAND ZORGCHALET ZEELAND