Ontwerp uw eigen mantelzorgwoning met Jaro Houtbouw

Ieder ontwerp voor een mantelzorgwoning bij Jaro Houtbouw is uniek. Wij zijn de specialist in maatwerk en kunnen met u een mantelzorgwoning ontwerpen. Ontwerp uw eigen mantelzorgwoning met een plat dak, of bouw een op maat gemaakte mantelzorgwoning met zadeldak. Uw wensen staat bij ons centraal en uw ontwerp is voor ons het uitgangspunt.

 

Het is mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Als u een eenvoudige schets aanlevert, kunnen wij het digitaal voor u uitwerken. Bij een akkoord op de professionele productietekening, kunnen we over gaan tot het produceren van uw mantelzorgwoning. Heeft u nog geen ontwerp, of is het uitdenken en ontwerpen van de mantelzorgwoning lastiger dan u denkt? Onze adviseur en architect helpen u graag verder!

 

Ontwerp uw eigen mantelzorgwoning    Mantelzorgwoning ontwerpen met Jaro Houtbouw

 

Het ontwerp: aangepast op uw wensen

Bij het ontwerp van een houten mantelzorgwoning, is het van belang dat we al in het begin met u meedenken. Kiest u voor een vrijstaande mantelzorgwoning, of gaat de wens uit naar een aanbouw van hout aan uw huidige woning? Er zijn diverse mogelijkheden, met de optie tot maatwerk kunnen we het altijd passend voor u maken. De houten mantelzorgwoning zal hierdoor aangepast worden op uw wensen, op deze manier maken we samen het beste ontwerp en creëren we een perfecte uitstraling die past binnen iedere situatie.

 

Adviseur en architect bij Jaro Houtbouw    Een mantelzorgwoning aangepast op uw wensen

 

Bepaal zelf de uitstraling van uw mantelzorgwoning

Bovenaan de pagina ziet u een digitaal ontwerp van een mantelzorgwoning op maat. De uitstraling bij het ontwerp van deze mantelzorgwoning is precies zoals onze klant het wenst. Bij Jaro Houtbouw staan uw wensen centraal. Doordat we alleen maar maatwerk leveren uit eigen fabriek, kunt u zelf de uitstraling bepalen van uw mantelzorgwoning. Ook zelf een houten mantelzorgwoning ontwerpen? Laat het ons weten!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

WAT KOST EEN MANTELZORGWONING? BOUWVERGUNNING MANTELZORGWONING DAMPOPEN BOUWEN ONTWERP