• Home
  • Kangoeroewoning in Nieuwersluis

Kangoeroewoning in Nieuwersluis

Kangoeroe- of mantelzorgwonen? Bouw, net als ons project in Nieuwersluis, een aanbouw aan huis. Op de afbeeldingen ziet u een kangoeroewoning. Bij een kangoeroewoning  wonen meerdere generaties op één adres. Andere benamingen zijn ook: tandemwoning, duowoning, of meergezinswoning. Een kangoeroewoning zit vast aan- of is geplaatst in een bestaande woning, vaak hebben de woningen een gezamenlijke entree.

 

Aanbouw bij woning in Nieuwersluis

 

Een kangoeroewoning voor meerdere generaties

Bij een kangoeroewoning kunt u het voorbeeld van een mammakangoeroe en haar jong in de buidel voor ogen houden. De andere benaming voor een kangoeroewoning is generatiewoning, omdat er vaak meerdere generaties wonen. De generaties wonen in hetzelfde huis, maar toch apart. Zo is dat ook bij de aanbouw in Nieuwersluis. Deze woning is verbonden met de ‘hoofdwoning’ middels een sluis.

 

Aanbouw aan huis in Nieuwersluis als kangoeroewoning    Binnenzijde kangoeroewoning in Nieuwersluis

 

Kangoeroewoning aanvragen    E-MAIL ONS!

 

Geschikt voor kangoeroe- en mantelzorgwonen!

Zoals u aan de foto’s kunt zien, is de woning uitermate geschikt voor kangoeroe- en mantelzorgwonen. De woning is van alle gemakken voorzien, denk aan een keuken, riante woonkamer, slaapkamers, een douche en toilet en zelfs een zolderruimte! Als u kiest voor Jaro Houtbouw, kunt u de woning geheel naar wens uitvoeren, helemaal zoals u het voor ogen heeft. Wij leveren tenslotte maatwerk en maken iedere houten kangoeroewoning op maat.

 

Kangoeroewoning verbonden aan bestaande woning    Dakraam en oude Hollandse pannen bij aanbouw in Nieuwersluis

 

Een kangoeroewoning met landelijke uitstraling

De houten kangoeroewoning is uitgevoerd met een stijlvol en landelijk daktype. De mansardekap, ook wel gebroken kap of Franse kap genoemd, is voorzien van oud-Hollandse dakpannen. In combinatie met de zwarte potdekselplanken komt er een landelijke uitstraling tot stand. De aanbouw als kangoeroewoning  past perfect binnen de uitstraling van het ‘ouderlijk’ huis en de tuin.

 

Tegen de woning aanbouwen met Jaro Houtbouw    Houten aanbouw met keuken en andere installaties

 

CONTACT AANVRAGEN

 

HOME PROJECTEN KANGOEROEWONING IN NIEUWERSLUIS