• Home
  • Mantelzorgwoning in Assen

Houten mantelzorgwoning in Assen

Een goed voorbeeld van een compacte mantelzorgwoning in de tuin, ziet u bij dit project in Assen. Het houten bijgebouw in Assen wordt nog niet gebruikt voor mantelzorg, maar is wel met die vooruitzichten aangeschaft. Op den duur zal hier mantelzorg verleent kunnen worden, dichtbij het ouderlijk huis. Op deze manier genieten de zorgvrager en mantelverzorger van hun eigen privacy.

 

Een compacte mantelzorgwoning in de tuin te Assen

 

Dezelfde dag genieten van een mantelzorgwoning

De mantelzorgwoning is prefab opgebouwd bij onze timmerfabriek. Het bijgebouw voor in de tuin is op een onderstel gerealiseerd. Op deze manier kon het bouwwerk door Jaro Houtbouw in korte tijd geplaatst worden, hierdoor kunt u al dezelfde dag genieten van een mantelzorgwoning! Doordat we beschikken over een eigen fabriek, ervaren timmerlieden en professionele machines: kunnen we alles voor u op maat maken.

 

Houten mantelzorgwoning op onderstel    Opgebouwd bij onze timmerfabriek | Jaro Houtbouw

 

Dezelfde dag genieten van een mantelzorgwoning    Mantelzorg verlenen in een houten mantelzorgwoning

 

Een mantelzorgwoning met cederhout

Deze mantelzorgwoning in de achtertuin, is uitgevoerd met gevelbekleding van cederhout. De uiterst duurzame gevelbekleding heeft een zeer lange levensduur. Daarbij heeft de eigentijdse gevelbekleding een fraaie uitstraling. U kunt gevelbekleding van cederhout verticaal of horizontaal aan laten brengen, u kunt het zelfs combineren. Een houten mantelzorgwoning met cederhout krijgt zo de uitstraling zoals u het wenst. Bouw ook een modern, eigentijds en duurzame mantelzorgwoning met Jaro Houtbouw!

 

Eigentijdse gevelbekleding voor een fraaie uitstraling    Een mantelzorgwoning met cederhout

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN MANTELZORGWONING IN ASSEN