• Home
  • Mantelzorgwoning Castricum

Mantelzorgwoning in Castricum

De mantelzorgwoning in Castricum is gebouwd in de duinen. Dankzij deze prachtige locatie in combinatie het met prachtige model volledig vervaardigd uit ceder in combinatie met een prachtige inpandige overkapping zorgt voor een geheel waar u optimaal kunt genieten van uw oude dag. Daarnaast is het geheel door de gebruikte gevelbekleding, Western red cedar, zeer duurzaam ook in combinatie met de zoute zeelucht.

 

Mantelzorgwoning in duinen Castricum

 

Inpandige overkapping bij de mantelzorgwoning

De mantelzorgwoning is voorzien van een prachtige inpandige overkapping, waarin u kunt genieten van de verse zeelucht. Daarnaast kunt u ook genieten van de prachtige duinen rond de mantelzorgwoning. Door deze unieke locatie in de duinen van Castricum in combinatie met de uitstekende opties voor buitenleven rond de mantelzorgwoning, kunt u optimaal genieten.

 

Inpandige overkapping mantelzorgwoning Castricum    Staander overkapping mantelzorgwoning Castricum

 

Dakbedekking mantelzorgwoning in Castricum

De mantelzorgwoning in Castricum zijn uitgevoerd in de prachtige houtsoort Western Red Cedar. Daarnaast is het dak bekleed met dakpannen, hierdoor heeft het geheel ook een zeer duurzame dakbekleding. Dit in combinatie met de prachtige omgeving en de zinken goten, zorgt voor een prachtig geheel.

 

Vooraanzicht mantelzorgwoning Castricum    Zijaanzicht mantelzorgwoning Castricum

 

Eigen mantelzorgwoning ontwerpen

Bij Jaro Houtbouw kunt u uw eigen mantelzorgwoning volledig zelf ontwerpen en aanpassen naar uw situatie. De mantelzorgwoning in Castricum is volledig in combinatie met de eigenaar van de mantelzorgwoning ontwerpen. Hierdoor is dit model volledig naar de wensen van de eigenaar met de input van Jaro Houtbouw om de duurzaamheid in deze situatie te kunnen garanderen.

 

Ook een mantelzorgwoning bouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Mantelzorgwoning vervaardigd uit ceder in de duinen bij Castricum