• Home
  • Mantelzorgwoning-Heerhugowaard

Mantelzorgwoning in Heerhugowaard

In heerhugowaard is een mantelzorgwoning gebouwd. Deze mantelzorgwoning is voorzien van een prachtige dubbele openslaande deur in de voorwand. In de voortuin van de mantelzorgwoning is een picknicktafel geplaatst. Door de combinatie van de gemakkelijke toegang tot de mantelzorgwoning en de ruime tuin wordt er een prachtig geheel gecreëerd. Verder heeft de mantelzorgwoning een een grote hoeveelheid ramen, waardooor u ruim voldoende licht natuurlijk licht heeft in de mantelzorgwoning.

Mantelzorgwoning Heerhugowaard


Zweeds Rabat gevelbekleding

De mantelzorgwoning is uitgevoerd met een prachtige Zweeds Rabat gevelbekleding. Hierdoor heeft het geheel een zeer landelijke uitstraling. Verder is het dak bekleed met dakshingles, hierdoor is het geheel zeer duurzaam. Daarnaast is de hemelwater afvoer gerealiseerd uit een PVC goot met een PVC hemelwaterafvoer tot boven het maaiveld.

Mantelzorgwoning Heerhugowaard achter achter de heg    Mantelzorgowning Heerhugowaard Achterzijde


Slaapvide

De mantelzorgwoning is voorzien van een slaapvide. Dit is mogelijk aangezien de mantelzorgwoning gebruikt wordt door de mantelzorgverlener. Hierdoor is de slaapvide een optie. De slaapvide is voorzien van een topgevelraam, waardoor de bewoner een prachtig uitzicht heeft op de prachtige omgeving van de mantelzorgwoning. Verder biedt de woning de mogelijkheid voor de mantelzorgontvanger nog de eigen woning kan blijven wonen.

Mantelzorgwoning Heerhugowaard Vide    Mantelzorgwoning Heerhugowaard trap naar vide

Mantelzorgwoning Heerhugowaard bewoners    Mantelzorgwoning Heerhugowaard bouwtekening


Maatwerk

De mantelzorgwoningen worden volledig op maat gerealiseerd. De mantelzorgwoning is hierdoor sterk aanpasbaar naar uw wensen. In het geval in Heerhugowaard is het bouwwerk volledig aangepast op het gebruik als een woning voor de zorgverlener. Uiteraard kan de bouwwerken ook volledig gelijkvloers worden uitgevoerd voor het gebruik als mantelzorgwoning voor de mantelzorgontvanger.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op!

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

Mantelzorgwoning Heerhugowaard zijaanzicht