• Home
  • Mantelzorgwoning in Leersum

Mantelzorgwoning in Leersum

De mantelzorgwoning in Leersum is volledig gebouwd met de intentie om te gebruiken als Mantelzorgwoning. Het geheel is volledig gelijksvloers en is voorzien van alle benodigdheden. Door het geheel te voorzien van een dubbele openslaande deur met hiervoor een ruim terras kan de hulpbehoevende nog genieten van het heerlijke weer.

 

Mantelzorgwoning bouwen met een prachtig terras

 

Volledig prefab gebouwd

De mantelzorgwoning is prefab opgebouwd vanuit de fabriek. Dit houdt in dat het geheel in elementen wordt geleverd die ter plekke aan elkaar worden gezet. Het bouwen van de mantelzorgwoning kan op deze wijze zeer snel worden gerealiseerd. Het dak wordt voorzien van de gewenste dakbedekking, zo is dit model voorzien van dakpannen. Het platte dak van de aanbouw is voorzien van de benodigde EPDM dakbedekking, deze dakbedekking is van zeer hoge kwaliteit met een zeer lange duurzaamheid. 

 

Aanbouw mantelzorgwoning Leersum    Aanbouw mantelzorgwoning Leersum

 

Details mantelzorgwoning

Deze mantelzorgwoning in de tuin is voorzien van een prachtige zinken mastgoot. Door het gebruik van dit premium materiaal in combinatie met de prachtige dakpannen en strakke overstekken wordt er een geheel gecreëerd dat zeer duurzaam is. Verder is de mantelzorgwoning rondom voorzien van een prachtig terras. Dit terras is ook voorzien van een kleine windwand, waardoor er ook op dagen met lichte wind kunt genieten van het buitenleven.

Zinken regenpijp mantelzorgwoning Leersum    Mantelzorgwoning Leersum voorzijde

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN MANTELZORGWONING IN LEERSUM