• Home

Mantelzorgwoning in Mariënheem

De mantelzorgwoning in Mariënheem is utigevoerd met een practhige horizontale Zweeds rabat gevelbekleding. Door het gebruik van dit materiaal wordt er een prachtige landelijke mantelzorgwoning gerealiseerd. Daarnaast is de gebruikte houtsoort WaxedWood van zeer hoge kwaliteit en kunt u hier jaren van genieten. 

Mantelzorgwoning bouwen te Mariënheem

 

 Mantelzorgwoning gebouwd met carport

De mantelzorgwoning is voorzien vna een prachtgie carport waar de bewoner op een prettige manier de auto kan parkeren. Dankzij deze carport kan de bewoner droog van de auto naar het huis lopen. Als groot tweede voordeel wordt de auto niet zo snel vies als hij onder de carport staat geparkeerd. Hierdoor hoeft de auto minder frequent gewassen te worden.

Mantelzorgwoning Mariënheem carport    Voordeur mantelzorgwoning marieënheem

 

Tuin als verlengde van uw mantelzorgwoning

Deze mantelzorgwoning is uitgevoerd met een prachtige PVC vloer. Dit materiaal is zeer duurzaam en onderhoudsarm. Daarnaast is de mantelzorgwoning voorzien van veel ramen. Zo is de voordeur aan beide zijden voorzien van een hoog raam met roedes en is de woonkamer voorzien van dubbele terrasdeuren. Hierdoor wordt uw tuin als het ware een verlengde van de mantelzorgwoning.

Gang mantelzorgwoning Mariënheem    Vloer in gang mantelzorgwoning Mariënheem


Keuken mantelzorgwoning Mariënheem    Slaapkamer mantelzorgwoning Mariënheem

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN MANTELZORGWONING IN MARIËNHEEM