• Home
  • Mantelzorgwoning in Zwolle

Mantelzorgwoning in Zwolle

De mantelzorgwoning in Zwolle is uitgevoerd met een prachtige cederen gevelbekleding. Deze zeer duurzame houtsoort is zeer onderhoudsarm. In het geval deze niet wordt behandeld zal het prachtig grijs wegkleuren, wat zorgt voor een prachtige uitstraling. De mantelzorgwoning heeft verder een zeer moderne uitstraling door het gebruik van een plat dak in combinatie met een de grote dubbele openslaande terrasdeur met zijlichten. Verder is de mantelzorgwoning aan de rand van Zwolle gebouwd, waardoor er uit de mantelzorgwoning kan worden genoten van een prachtig uitzicht.

 

Mantelzorgwoning in Zwolle

 

Woonkamer

De woonkamer van de mantelzorgwoning in Zwolle is uitgevoerd met een prachtige dubbele openslaande deur met aan beide zijden een zijlicht. Hierdoor is er in de aangenzende woonkamer en zee van licht. In de onderstaande afbeelding is dit ook zeer goed te zien. Er is geen gebrek aan natuurlijk licht in de woonkamer ook niet met de semi transparante gordijnen dicht. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de woonkamer.

 

Mantelzorgwoning in Zwolle met grote glaspartij    Kamer mantelzorgwoning in Zwolle

 

Binnenwandafwerking

De mantelzorgwoning in Zwolle is afgewerkt in een combinatie van zowel vellingdelen als gips. De vellingdelen zijn blank opgeleverd en zijn door de eigenaar behandeld met whitewash. Hierdoor is de structuur van het hout nog zichtbaar, maar heeft het wel zeer frisse uitstraling. De andere wanden zijn gegipst en later ook gestuct. Deze wanden staan prachtig in contrast met de gewhitewashte vellingdelen.

 

Mantelzorgwoning in Zwolle van ceder    Zithoek mantelzorgwoning in Zwolle

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op!

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!