• Home
  • Woninguitbreiding in Oostkapelle

Mantelzorg woninguitbreiding in Oostkapelle

Deze woninguitbreiding maakt de bestaande woning volledig voorbereid voor mantelzorg. De begane grond van de uitbouw is volledig voorbereid voor de mantelzorg ontvanger, terwijl de bovenverdieping een prachtige uitbreiding geeft voor de mantelzorgverlener. Daarnaast past de woninguitbreiding perfect bij de woning met de prachtige authentieke bestaande woning, dankzij het gebruik van de steenstrips en zweeds rabat gevelbekleding.

 

Woninguitbreiding in Oostkapelle    Zadeldak met rode dakpannen bij woninguitbreiding

 

Zweeds Rabat en plint metselwerk

De mantelzorgwoning is uitgevoerd met een prachtige Zweeds Rabat gevelbekleding, in combinatie met de steenstrips borstwering, wordt er een prachtig landelijke uitstraling gecreëerd. Dit is volledig gebaseerd op de bestaande woning, die is gerealiseerd met prachtige authentieke pannetjes. Hierbij past het gebruik van OVH pannen uitstekend, waardoor er een zeer modern geheel gecreëerd.

 

Aanbouw bij woning van hout    Houten huis met dakramen en dakpannen

 

Maatwerke mantelzorg woning

Om meer ruimte te creëeren op de eerste verdieping, is het bouwwerk uitgevoerd met een prachtige dakkappel. Het dakkapel is afgewerkt met een prachtigen zinken zijwand. Hieruit is te zien dat veel mogelijk is bij Jaro Houtbouw. Wilt u ook een mantelzorgwoning met een dergelijke aanbouw, of een geknikt dak. Uiteraard is dit mogelijk, wij helpen u graag verder.

 

Houten huis in aanbouw bij woning te Oostkapelle    Dakkapel op woninguitbreiding in Oostkapelle

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een mantelzorgwoning op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!